Treballem per fer-ho possible

Organitzadors de la mostra

ORGANITZADORS

Associació de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà

ACREFA

Associació integrada per la majoria de formatgers artesans catalans, professionals que utilitzen des de 50 fins a 4.000 litres al dia. Però no només en formen part els formatgers, sinó molts elaboradors làctics que treballen des de la llet pasteuritzada fins als postres làctics. Tots ells estan units per un fet comú: els mètodes de treball que busquen l'excel·lència del producte

formatgeria

Tros de Sort

Amb la qualitat i el sabor autèntic com a premissa, elaborem una àmplia gamma de formatges exclusivament amb llet crua i sencera de vaques alimentades amb herba de prats de muntanya. També fem crema i mantega que emprem en diverses especialitats. Venem a tota Espanya i exportem a diversos països. Tenim una agrobotiga oberta al públic amb una oferta variada de productes artesanals i de qualitat. També oferim visites guiades”, així és com es defineix el Tros de Sort, una formatgeria artesana fundada l'any 1995 a Sort, amb una identitat clarament pirinenca.

suport

Ajuntament de Sort i Diputació de Lleida

L’Ajuntament de Sort i la Diputació de Lleida donen suport a la iniciativa ampliant així el ventall d’activitats de divulgació dels productes autòctons, base d’una indústria alimentària local en progrés i complement indispensable d’un turisme de qualitat.

Sostenibilitat

Novamont i Consell Comarcal del Pallars Sobirà

La mostra de formatges compta amb la col·laboració de l'empresa Novamont que produeix el material compostable "Mater-Bi" i del Consell Comarcal del Pallars Sobirà que dona suport a l'aposta per la sostenibilitat mediambiental de l'esdeveniment.

Col·laboradors